Kadreer uw uitzicht met de klasse die het verdient!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met gordijnen en raamdecoratie te maken heeft.

Ongeacht de grootte of vorm.

Door de goeie band met onze leverancier kan je ook genieten van een perfecte service na verkoop.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Kom dan gerust even langs in onze showroom te Middelkerke!

Ontdek onze
raamdecoratie

Plisé & Dupli

Plissé & Dupli

Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

In onze collectie rolgordijnen hebben we een zeer speciale serie rolgordijnen gecreëerd die gedeeltelijk is gemaakt van geüpcycled garen van restjes kleding uit de mode-industrie.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.

In onze collectie rolgordijnen hebben we een zeer speciale serie rolgordijnen gecreëerd die gedeeltelijk is gemaakt van geüpcycled garen van restjes kleding uit de mode-industrie.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de zetel.

Gordijnen

Gordijnen

Welke raamdecoratie je ook kiest, het effect op jouw interieur is groot. Gordijnen maken elke woonruimte uniek en bieden zowel in moderne villa’s als klassieke interieurs een stijlvolle meerwaarde.

Wij zijn verdeler van onder andere Insideblinds (100% Belgisch), Eijffinger en Egger Textiles.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en zorgen altijd voor de gepaste sfeer.

Vouwgordijnen zorgen echter niet enkel voor een sfeervol interieur, maar als vouwgordijnspecialist bieden we stoffen aan die altijd één of meerdere van de volgende functies hebben: designer looks, privacy, zonwering, verduistering, brandwerendheid, ...

Contacteer ons

voor meer info!