offerte-button-nieuw.png
logo-black.png
offerte-button-nieuw.png

Schuifraam - Vliegenraam

Vouwhordeur Plissefit

Vliegenramen

Kies voor kwaliteit en design van Eosol

Eosol maakt komaf met de traditionele visie op klassieke vliegenramen. Als Belgisch producent tilt Eosol ‘vliegenramen’ naar een hoger niveau. Enerzijds door een zeer ruim aanbod, anderzijds door de hoogste kwaliteit en innovatie.


De innovaties zijn zowel gericht op vliegenramen zo onzichtbaar mogelijk te maken, als het gebruiksgemak en duurzaamheid te verhogen tegenover gangbare standaard vliegenramen. Dit maakt dat Eosol vliegenramen mooi verenigbaar zijn met grote glaspartijen.


Eosol schuiframen kunnen uitgerust worden met “SelfClose”. Een techniek waarbij het systeem zachtjes achter je sluit. De efficiëntie van het vliegenraam verdubbelt!

Schuifraam

linus_30_Schuifraam.png
eosol.jpg
plissefit Cassette.jpeg
Eosol Linus 75 XL_foto02.jpg
EosolLinus03.jpg

Vliegenraam

Revolux-002.jpg
Visio20-273×192.jpg
Revolux-.jpg
Visio20-1300x520.jpg
Revolux-1300x520.jpg

Vouwhordeur Plissefit

De vernieuwde plissé vouwdeur met geplisseerd gaas heeft voortaan een mooi strakke en mooi afgewerkte cassette met TwistLock-sluiting. Het zwarte geplisseerde gaas zorgt voor een trendy look. De soepel lopende ketting zorgt voor een vlot gebruiksgemak. De lage aluminium geleidingsstrip van slechts 3 mm is volledig hitte- en weersbestendig en garandeert een drempelloze veilige doorgang.

Eosol Plissefit-1.jpg
Eosol Plissefit-4.jpg
Eosol Plissefit-5.jpg
Eosol Plissefit-6.jpg
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.