offerte-button-nieuw.png
logo-black.png
offerte-button-nieuw.png

Verf

Kalei

Kalkverf

Gevelverf

Behang

Verf

Verf

Het hoeft niet gezegd dat onze speciaalzaak de meest toonaangevende professionele verf verdeelt. Voor alle specifieke toepassingen hebben wij bij Woonsfeer de gepaste verf.

Wij bieden dan ook voor alle verschillende ondergronden de gepaste verfsystemen en- technieken aan.

 

Uiteraard bieden we ook alle toebehoren voor uw schilderwerken aan: van borstels, rollen en verfbakjes tot de meest gespecialiseerde en professionele toebehoren...

Graag staan we bij Woonsfeer met raad en daad bij voor al uw schilderwerken.

 

Door de jarenlange ervaring in de verfwereld hebben we sinds 2015 ook onze eigen verven ontwikkeld. Deze zijn jarenlang getest en goedgekeurd door vele professionele schilders! Daar de verf rechtstreeks van de fabriek komt kunnen we ze ook nog eens aanbieden aan een interessante prijs.


Dus schilderwerken in het verschiet? Bij Woonsfeer geven we het juiste advies en de juiste ondersteuning!

Verf
Verf
Gevelverf
Gevelverf
Gevelverf

Gevelverf

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning! Daarom is een goede voorbereiding de sleutel tot succes van een lange levensduur van uw gevel. Ook daarvoor kan u bij ons terecht.

 

Een technisch adviseur komt bij u langs om de gevel te bestuderen en advies op maat te geven. Dit is totaal vrijblijvend! (bij aankoop van verf)

Bij woonsfeer hebben we enkel de allerbeste professionele gevelverven op de Belgische markt.

Wilt u uw gevel laten uitvoeren door een professioneel team van Woonsfeer? Kom langs in de winkel voor een afspraak en wij geven 10 jaar garantie op uw prachtige gevel!!

Behang

Hooked on Walls behang

Behang is weer helemaal in!!! Bij Woonsfeer Middelkerke vindt u behangontwerpen waarmee u elke ruimte kan aankleden met charme en verfijning. U kan ervoor kiezen een hele kamer te behangen, of u kan opteren voor een combinatie met verf waarbij u bijvoorbeeld een accentmuur van behang voorziet. Uiteraard kan u ook daarvoor bij ons terecht voor het nodige advies of uitvoering. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij als geen ander weten wat werkt en wat niet.

Dankzij ons ruim aanbod bieden wij voor elk wat wils.Of u nu houdt van trendy, klassiek, modern of landelijk, bij Woonsfeer Middelkerke vindt u ongetwijfeld uw voorkeur tussen onze zeer uiteenlopende designs.

 

Wij verdelen topmerken als Guy Masureel, Khrôma, Dekens, Versace, Riviera Maison en nog tal van andere topmerken.

Hebt u dus een behang gevonden ergens anders? Kom dan gerust langs en wij zorgen ervoor dat we u deze kunnen bezorgen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.