offerte-button-nieuw.png
logo-black.png
offerte-button-nieuw.png

Raamdecoratie & gordijnen

Gordijnconfectie

Rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Vouwgordijnen

Screens

Plissé en doupli

Lamellen

Raamdecoratie - gordijnen - zonwering

Gordijnconfectie

Inside overgordijnen zijn tijdloos. Klassiek of modern, cottage, of vintage, er is steeds een stof die aansluit bij uw interieur.

De professioneel opgeleide stiksters maken de gordijnen voor u vakkundig op maat. Enkele, dubbele, of driedubbele plooi, of liever een afwerking met zeilringen. Wij maken perfect maatwerk, wat ook uw keuze is.

 

Sinds kort hebben we ook een eigen stoffencollectie in huis met tal van mooie kleuren rechtstreeks van een Vlaamse weverij!! Ondertussen hebben we er ook al tal van referenties van.

Gordijnconfectie Vitrage Vadain Roede
Gordijnconfectie
Gordijnconfectie
Rolgordijn SF Rol 2010
Rolgordijn SF Rol 2010
Rolgordijn SF Rol
Rolgordijn SF Rol

5 jaar garantie op het systeem!!

Vandaag besteld = Binnen de 10 werkdagen geleverd!

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

Eigenschappen van onze rolgordijnen:

  1. Soepel, licht en geruisloos
  2. Smallere steunen = kleinere lichtkieren
  3. As in geëxtrudeerd aluminium = stevig
  4. Regelbare eindpin = montagegemak

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.

 
Indeling in modetrends

Je kunt je eigen rolgordijn samenstellen met tailor made opties. Alle tailor made opties zijn onderverdeeld in de nieuwste woontrends: design, stijlvol, romantisch, puur, industrieel en kleurrijk. Met de bijzondere stoffen en stiksels, opvallende trendkleuren en hippe accessoires, zoals ringen en knopen, stel je voor elke woonstijl het perfecte rolgordijn samen.

 

Kies voor rolgordijnen en vraag in onze winkel naar de collectie Bece en Copahome. Wij tonen je graag onze veelzijdige collectie rolgordijnen.

Rolgordijn SF Rol 2010
Rolgordijn SF Rol 2010
Rolgordijn SF Rol
Rolgordijn SF Rol

Duo rolgordijnen

Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Kies dan voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale, transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je zelf de gewenste lichtinval.


Strak en stijlvol
Het duo rolgordijn is een bijzonder product. Het bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen.


Kies jouw lichtinval
Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Je bepaalt zelf jouw lichtinval in huis door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. De banen stof zijn van smal tot breed te verkrijgen en gaan tot maar liefst 40 cm.


Luxe wevingen

Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn.


Optionele stijlvolle afwerking
Het optionele, luxe RVS design cassette met de bijbehorende RVS kettinghanger geven het duo rolgordijn een stijlvolle afwerking.

 

Vraag in onze winkel naar de collectie duo rolgordijnen van bece® en Copahome. Wij tonen u graag deze mooie collectie.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket. Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af. Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkant.

10 jaar garantie op het systeem!!

 

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

 

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.
En met het Maxi XXL-gamma bedient u - zij het binnen een beperkt aantal stoffen - zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen.

Vouwgordijn

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. 

Copahome shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Met de verstelbare louvers regelt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. U heeft de keuze uit verschillende louverbreedtes, waaronder 1 extra brede lamel: 47 mm, 63 mm, 89 mm of 114 mm.

Plissé en doupli

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof die zich in plooien opvouwt als een harmonica wanneer het wordt opgetrokken. Plissé is kenmerkend omwille van de uiterst geringe pakkethoogte wanneer het gordijn opgetrokken is.

Copahome plisségordijnen vormen een sfeervolle oplossing tegen fel zonlicht.

U heeft de keuze uit meer dan 170 verschillende kleurnuances in een compacte 20 mm plooi ofwel in rijkelijke 50 mm plooien, van transparant tot verduisterend.

Een breed aanbod aan plissédoeken kunnen voorzien worden van een reflecterende coating die zorgt voor een hoge lichtreflectie en isolatiegraad.Doupli is een dubbelwandige geplisseerde stof. Dit werkt extra energiebesparend en geeft extra isolatie door de honingraatstructuur.

Lamellen

Lamellen, zowel verticaal als horizontaal, zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.